9.5.07

Vertaiskäynti Pohjois-Kymenlaaksoon 9.5.2007



Vertaiskäynti Pohjois-Kymenlaaksoon on nyt tehty. Käynnille osallistui yhteensä 32 vierasta ja heidän isäntäänsä. Vieraat loivat päivän aikana yleiskuvaa verkoston toiminnasta vieraillen kolmessa eri oppilaitoksessa. Päivän päätteeksi saadussa yleispalautteessa nostettiin esiin mm. verkostoa vahvistavien rakenteiden olemassaolo palveluineen sekä osaavat ja innostuneet opettajat. Tarkempaa palautetta odotamme viikon kuluttua.

kuvassa Kimmo Koskinen


Vieraina osallistuivat:
Tiina Airaksinen ja Ari Immonen, Sotungin etälukio. Hellevi Lassila, Seinäjoen palvelualojen oppilaitos. Taru Nieminen ja Esa Vuorenmaa, Opinlakeus. Eeva Räty, Ilpo Ahlholm Kauniaisten lukio. Kimmo Koskinen, Opetushallitus.

Isäntinä vierailussa toimivat:
Markku Tuominen, Marja-Helena V alve, Mirka Veltheim ja Maria Virtanen, Kouvolan iltalukio. Sirpa Männistö, Kouvolan koulutoimi. Reino Ahonen, Saila Frosti ja Jari Kolehmainen, Lyseon lukio. Osku Kiri, Kymi Pro ja Anne Rongas, KyEtä, Etelä-Kymenlaakso. Minna Rehn, Tuula Ritvanen, Erja Sillanpää ja Leena Vuorenpää, Kouvolan seudun ammattiopisto. Valkealan sivistystoimenjohtaja Vesa Toikka. Keijo Hulkkonen, Oili Ketomäki ja Seija Pylkkö sekä opiskelijat Ömer Acar, Karoliina Laine ja Ville-Veikko Hirsi, Valkealan lukio. Antti Halme, Ari Toropainen ja opiskelija Tytti Mäkelä, Iitin lukio.

Ei kommentteja: